top_left_decor top_right_decor
middle_left_decor middle_right_decor

Parajdi szürke sótégla

A kristálysó méretre csiszolt változata a sótégla, mely rendkívül jól felhasználható egyedi belsőépítészeti megoldások megvalósítására.
Ár: 1 500 Ft

A só, mint dekoráció

A kristálysó méretre csiszolt változata a sótégla, mely rendkívül jól felhasználható egyedi belsőépítészeti megoldások megvalósítására. Nem csak a léleknek, de a só párolgása miatt egészségünknek is jót tesz. Sófalunk, sódekorációnk hátsó megvilágításával tovább fokozhatjuk a kellemes hatást.

A sótégla szakszerűen rögzítve, szinte bárhová beépíthető, akár a falba, lépcsőbe is, ahol dekoratív mintákat hozhatunk létre. Néhány cég foglalkozik design bútorok, úgy mint sóasztal, sópiramis, óra, éjjeliszekrény, falra akasztható kép elkészítésével is. A különleges építészeti megoldásokat kedvelők térelválasztóként is használhatnak sófalat, mely ráadásul megfelelő számú fényforrással megvilágítva gyönyörű felületet és egészséges légteret kölcsönöz lakásának, irodájának. A sótégla felhasználásának és dekorációnak való alkalmazásának valójában csak a fantázia szabhat határt. 

De otthonunkban jól mutatnak a különböző méretű és kialakítású sólámpák, gyertyatartók és az asztali dekorációk is. 

Méret: 10x20x5 cm

Színe: szürke